Despre noi

Doamna dr. Lőrinczi Krisztina și-a efectuat pergătirea de medic specialist la Centrul de Diabet Cluj, ca apoi să se orienteze la înființarea unui cabinet particular de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, contractul cu casa de asigurări oferind posibilitatea pacienților urmărirea periodică gratuită, eliberarea rețetelor gratuite de insulină și antidiabetice orale, a documentelor pentru expertiză medicală (comisie) și a altor documente medicale in mod similar cu cabientele medicale prezente la Cetru de Diabet Cluj. Pentru locație s-a ales „granița“ între municipiul Cluj-Napoca și comuna Baciu, astfel putând deservi nu numai pacienții din Cluj, dar și din Baciu respectiv din zona rurală limitrofă.
Cabinetul se află într-o clădire modernă, de construcție nouă, având o suprafața de 70 m² și este dotată cu aparatură nouă și performantă, iar timpul minim de așteptare este înlesnită de facilități ca și TV cablu digitală, WiFi gratuit etc.
 
Angajamentul pentru sănătate dvs. este ceea ce stă la baza cabinetului nostru. Ne ţinem la curent cu cele mai recente tehnici medicale pentru a oferi pacienţilor noştri tratamentele optime. Respectăm aceste practici, pentru ca pacienţii noştri să fie trataţi întotdeauna cu grija pe care o merită. Dar acest lucru nu este singurul lucru cu care ne mândrim: dr. Lőrinczi Krisztina se vede ca fiind un membru al comunităţii şi vrea să investească în comunitate pentru a construi un viitor mai bun. Pentru a afla mai multe despre acţiunile în care suntem implicaţi, verificaţi noutăţile noastre pe pagina de știri.
 
D-na dr. Lőrinczi Krisztina consideră că certitudinea ca pacientul a înțeles perfect orice detaliu al tratamentului este cel puțin la fel de important ca și indicațiile tratamentului în sine, astfel își asumă răbdarea necesară pentru orice explicație suplimentară, dacă e nevoie, acesta incluzând și convorbirile telefonice ulterioare, pentru controlul optim al tratamentului. O atenție deosebită se acordă pacienților care nu posedă bine limba română, toți membrii echipei vorbesc limba maghiară și engleză la un nivel foarte bun. 

Clinica noastră este situată pe str. Jupiter nr. 4. în com. Baciu. Pentru a face o programare vizitaţi pagina de contact.